Predikant

preken(vrije stof)
preken(catechismus)

Musicus

cv
concertagenda
cds
Composities
Diversen
Contact
Predikant > Preek downloaden > Boer zoekt trouw
titel : Boer zoekt trouw
datum : 16 januari 2011
volledige onderwerp : Zondag 41
samenvatting :
Uit 'Boer zoekt vrouw': Boerin Annemarie doet een kennismakingsspel met Johannes, Harrie en Adriaan. Ze is benieuwd hoe haar mannen denken over trouwen of samenwonen. Zelfs wil ze, als het wat wordt met één van de drie, eerst gaan samenwonen en dan eventueel pas trouwen. Want als je gelijk gaat trouwen, “dan heb je alle ongemakken ook van elkaar. Trouwen, dan zit je gelijk… Dat is toch iets officieels. Dat doet je niet zomaar effe”. Dat laatste heeft Annemarie gelijk in: trouwen, dat doet je niet zomaar effe. Maar waarom doe je dat niet zomaar effe? “Dan heb je alle ongemakken ook van elkaar. Dan zit je gelijk…” Dan zit je gelijk… wat? Volgens mij bedoelt Annemarie: Dan zit je gelijk aan elkaar vast.


Je staat op het punt een preek te downloaden. Wanneer je informatie nodig hebt voor bijvoorbeeld een bijbelstudieclub mag je de preek natuurlijk gebruiken.
Als één van deze preken wordt gebruikt in een eredienst mag dat ook, maar zou ik het op prijs stellen als je mij daarvan op de hoogte stelt.


Ja, ik wil David de Jong op de hoogte stellen dat ik de preek wil gebruiken.

jouw naam :
jouw e-mailadres :
het bericht :
Nee, ik wil David de Jong niet op de hoogte stellen, maar wel de preek downloaden.